0
Currencies:  
 
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Welkom op onze website:www.hofpleintv.nl

Verzending:
Internationale Orden We maken gebruik van International Express Mail Service voor alle leveringen. Wij zijn verantwoordelijk voor de internationale scheepvaart. Gewoonlijk, zullen de producten worden verzonden 2-3 dagen na ontvangst van de bestelling. Een ogenblik geduld ongeveer 5-7 werkdagen na verzending.

Annuleringen:
Om uw bestelling te annuleren, moet u ons direct een e-mail. 10% annuleringskosten. De meeste bestellingen worden verzonden binnen 1-2 dagen na de datum van de bestelling. Bestellingen verzonden kan niet worden geannuleerd. Keert terug in het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, die zou vervangen / repareren van de producten zonder kosten voor de klant. Om een ​​item terug te keren, stuur dan een e-mail naar ons te informeren over de reden. Dan zal het verdere instructies te geven. De producten moeten binnen 7 dagen na ontvangst datum zijn teruggekeerd - ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling te crediteren, met uitzondering van de kosten 25% re-stocking / processing. Alle verzendkosten in verband met het terugzenden van de goederen is de verantwoordelijkheid van de consument.

Ruilen:
Om een ​​product te veranderen, moet u een e-mail naar ons te informeren over de reden. Dan zal het verdere instructies te geven. De goederen kunnen worden geruild binnen 7 dagen na de datum van ontvangst, mits zij worden gebruikt en in originele staat met alle originele verpakking en labels. Bij inlevering van een item voor een uitwisseling, moet u ervoor zorgen dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies zijn duidelijk aangegeven. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen is de verantwoordelijkheid van de consument.

VERZENDEN & Retouren
Wij VERZENDEN global ontmoette alle bestellingen DHL in Binnen 2-3 dagen na Betaling Wordt verricht. Het Duurt ongeveer 3-5 dagen aan te Komen Hele Wereld, met uitzondering van feestdagen. Sturen Wij U Het nummer volgen nadat van Bestelling is verzonden, als of tracking nummer Niet Binnen 2 dagen u ontvangen, gelieve ons die u contacteren.

annuleringen
Indien OM Uw bestelling of WenST u Annuleren Reactie, Moët of direct e-mail. De Meeste bestellingen verzonden Worden Binnen 2-3 dagen na Bestelling in Niet Kunnen Worden verzonden bestellingen geannuleerd.

resultaten
Om Een item dat u keren terug, Moet u ons ons mailen in Informeren u naar Reden. Wij Geven u verlenen verdere instructies voldaan. Geretourneerd van goederen moeten Worden Binnen 8 dagen na datum van ontvangst (ongedragen in bevatten alle Originele Verpakkingen in etiketten) .In haven van Vergoedingen in Verband met de terugkeer naar goederen Vallen Onder de Verantwoordelijkheid gaan Consument.

handel
Om Een product dat u ruilen, Moet u ons ons mailen in Informeren u naar Reden. Wij Geven u verlenen verdere instructies voldaan. Kunnen Worden van goederen geruild Binnen 8 dagen na ontvangst (ongedragen in Originele staat ontmoetten elkaar in alle Originele verpakking op etiketten). Wanneer of het item terug for an Een Uitwisseling, er zorg DAT for Uw give naam, adres, Telefoonnummer in Duidelijk aangegeven instructies van Zijn. Alle in Verband met de Kosten van goederen Uitwisseling Vallen Onder de Verantwoordelijkheid van de Consument.

Het oplossen van uw probleem
Als u vragen heeft, neem dan gerust Contact. Wij zullen uw verzoek of klacht zo snel mogelijk te reageren verwerken.
Back